Natuurhuisje in Tonden

Een tijdje geleden boekten wij de design Villa in Tonden om voor Noa Heem nieuwe foto's en filmmateriaal te schieten. Buiten dat wij gek zijn op mooie interieurs, architectuur en design, houden wij ook heel erg van reizen en het ontdekken van nieuwe, unieke plekjes. Afgelopen zomer reisden we nog naar Puglia, Italië waar we verbleven in een prachtig huis omringd door olijfbomen (hierover vertellen we jullie graag in een nieuwe blog)

Voor alle reisliefhebbers hopen we dat we in de nabije toekomst weer naar het buitenland mogen reizen! Voor nu vertellen we je graag over deze bijzondere bosvilla in het mooie Gelderland, Tonden.

cozy home - natuurhuisje villa tonden

Villa Tonden is een ideale plek om even te ontsnappen van de drukte en de sleur en een te zijn met de natuur. De woning is ontworpen door de architect HofmanDujardin. Zij pasten de woning nauwkeurig in op een open plek in het bos en gaf het een karakteristieke vorm.

stoffen lamp solje noa heemOver het design is goed nagedacht. Niet alleen is de woning zo duurzaam mogelijk gemaakt, de afwerking is ook perfect! De vorm van de woning, de volledig houten gevelbekleding, de grote kozijnen en ramen; absoluut een architectonisch hoogstandje! Daarnaast is er bij het ontwerp rekening gehouden met de omliggende natuur.

vaas met abstracte gezichten in scandinavisch interieurOf je je nu bevindt in de keuken, de woonkamer of de slaapkamer; je bent hier overal in verbinding met de natuur. Wanneer je neerploft op een van de raambanken, kun je heerlijk genieten met een kop koffie, een boek en het prachtige uitzicht over de weide en het bos. Een tv is hier zeker overbodig (en ook niet aanwezig).

woonkamer en keuken van villa tondenBij binnenkomst door de grote glazen voordeur loop je direct vanuit de hal naar de grote leefruimte. De leefruimte heeft ramen aan drie zijden waardoor er gedurende de dag veel zonlicht binnenvalt. Het plafond in deze ruimte is ontzettend hoog en geeft een heerlijk open gevoel. Doordat de houten constructie van het zadeldak zichtbaar is, wordt de hoogte nog eens extra benadrukt. De ruimte vormt het hart van het vakantiehuis en nodigt uit tot uitgebreide familiediners en warme avonden bij de haard!

vakantiehuis villa tondenOok beschikt villa Tonden over vier slaapkamers. De master bedroom is een echte master bedroom met een eigen badkamer en een panorama raam zodat je vanuit je bed zo het bos in kijkt! Aan de andere kant bevind zich een bedstee kamer voor 4 personen en op de eerste verdieping vind je nog twee- twee persoons slaapkamers.

wit gordijn en uitzicht naar de natuurOp de begane grond vind je naast een tweede badkamer de woonkamer met houtkachel en een ruime open keuken. Rondom het huis liggen twee terrassen met comfortabel tuinmeubilair, een hot tub, een vuurkorf en een hangmat.

natuurhuisje midden in het bosKortom, Villa Tonden beschikt over alle voorzieningen voor een ontspannen tijd met familie en vrienden.

 

Foto's: Philip Heuser

Video: Gevoel van geborgenheid

Booking: Natuurhuisje Tonden

Architect: HofmanDujardin

Laat een reactie achter

Alle commentaren worden beoordeeld voordat ze worden gepubliceerd.

Natuurhuisje